Защо LPG

„Развитието в областта на модерните технологии, както и задълбоченото познаване на мазнините в тялото имат като резултат по-рафинирани техники и още по-голяма прецизност. Днес ефектът от липомасажа се постига много по-бързо, което до голяма степен се дължи на внимателната и професионална оценка на характеристиките на тялото, както и на процедурите, чрез които се прави анализ на мазнините. „Ние точно идентифицираме проблемите и се концентрираме на проблемните зони (мазнини на корема например)” – казва Андре Пети, разработил различните поколения Cellu M6 KMI.

Насочено третиране за тонус 3 основни вида гънки, 3 метода за стимулиране на кожата:

1. Класически целулит, фигура „пясъчен часовник“, стегната, млада кожа

2. Гъсто натрупване, голям обем мазнини, добре видима „портокалова кожа“

3. Отпусната, тънка или деликатна кожа, болка, слаба циркулация

Действие 1 | Против задържането на вода(дренаж)
Захваща и изпъва кожата, като така стимулира циркулацията. Действието на валяците и ритмичните движения спомагат за освобождаването на вода и отпушването на кожата.

Действие 2 | Против „портокалова кожа“

LPG-images6Стимулира метаболичните обмени (възпрепятствани от целулита) Стените, деформирани от обема на мастните клетки преминават през „опъваща“ гимнастика чрез действието на валяците и са стимулирани от движенията. Стават по-гъвкави и вече не пречат на циркулацията. Кожата става по-гладка.

Действие 3 | Локализирано анти-мастно действие
Подобрява тонизирането на кожата (набраздена от целулита) В същото време мастните клетки се освобождават от притискането. Обемът на мастните клетки намалява и деформираните стени възвръщат първоначалната си форма.

Третиране на подути крака
Вените получават двойно третиране от Ключовия модул Cellu M6. С увеличаването на степента на циркулация през вените и на кожната подвижност и еластичност, болката постепенно намалява и краката се чувстват по-леки. Освен това те стават по-тънки и циркулацията се подобрява.

Третиране на отпусната кожа
С Ключовия модул Cellu M6 сега е възможно да се активизира раздвижването на тъканите, за да се предотврати стареенето, да се ускори елиминирането на отпадъци и да се стимулира кожата и клетките й. Всички тъкани са подложени на истинска „гимнастика“: стимулират се фиброудари, за да се засили производството на колаген. Подобрява се тонизирането на кожата.

Третиране на жени след бременност
Ключовият модул Cellu M6 помага на жените да си възвърнат по-бързо силуета от преди раждането, като стимулират тъканта да започне нормални елиминиране и спомагат за усилената циркулация. Cellu M6 се справя с целулита, натрупан по време на бремеността и отпуснатите зони, като например коремчето.

Третиране на локализирани мазнини при мъже
Поради генетични причини, мъжете не страдат от целулит. Въпреки това, заради възрастта и заседналия начин на живот, мазнини могат да се натрупат в специфични зони на тяхното тяло. Ключовият модул Cellu M6 помага за освобождаване на локалните мазнини(т.нар. стеатомери ). В комбинация с физически упражнения, лечението помага на метаболизма да изгори мазнините, влизащи в циркулацията. Тялото си възвръща формата и се подобрява мускулният тонус.