Какво е LPG endermologie?

Вакумна терапия, която е нехирургичното,без рисково решение за премахване на упоритите мазнини, целулита и отпуснатата кожа.Много добър преди и след липосукция. Възстановяване след бременност,подготовка и възстановяване след спорт. Извършва се само и единствено с френските апарати LPG.

Принцип на действие
Секретът е в комбинацията от ролки, които се движат в различни посоки (навътре, навън и нагоре) за постигане на различен ефект (отслабване, стягане и скулптиране). Всичко това позволява едно доста добре прицелено третиране. Изследванията, които са правили snimka stranica kakvo e LPGпрофесор Макс Лафонтан, една от основните фигури в разработването на липомасажа, и неговият екип показали, че с времето мастните клетки стават „мързеливи” и имат тенденцията да се натрупват. Когато са подложени на интензивния масаж на ролките на уреда обаче, те се активират. В резултат на това се активира кръвната и лимфната циркулация на цялото тяло, подобрява се метаболизма на тъканите, елиминирането на токсините, кожата става видимо по-гладка и стегната. Интензивността на масажа се регулира чрез степени, така че той е безболезнен, изключително приятен и релаксиращ, адаптиран към индивидуалната чувствителност на всеки отделен пациент.

Честота и брой на процедурите
Оптимални резултати се постигат с пакет от 10-20 процедури с честота 2-3 пъти седмично. Броят на процедурите се определя в зависимост от състояние на кожата, степента на целулит и индивидуалните особености на организма. Първите резултати се наблюдават след 5-6та процедура, когато започва видимото изглаждане на кожата и намаляване на обиколките на бедрата и ханша.След приключване на курса се наблюдава допълнителен ефект с продължителност 3-4 седмици. Професионалният подход включва изготвянето на индивидуален терапевтичен план, а също и съвети за диетичен и двигателен режим в зависимост от нуждите на всеки отделен пациент.

Поддържане на резултата след основния пакет процедури
След приключване на курса ефекта се задържа около година. След което е необходимо курса да се повтори. Може да се правят поддържащи процедури. Препоръчват се по 1-2 процедури месечно.